Witam,
skoro mamy już temat "obóz" to będę w nim zamieszczać wszystkie nowości w tej sprawie.
Przede wszystkim mam prośbę, żeby drużynowy/zastępowi podali link do forum ludziskom, które z nami jadą lub zebrali od nich maile i mi je podali lub po porostu informowali na bierząco o wszystkim o czym tu piszę.
1) Dla osób, które nie jadą na wędrówki obóz jest tańszy o 40 zł
2) Całość kwoty za obóz wynosi 430 zł (390 zł dla osób które jadą na 2 tygodnie), po wpłaceniu zaliczki resztę kwoty należy wpłacić przelewem na konto hufca:
Bank PKO BP S.A. II oddział Częstochowa
95 1020 1664 0000 3402 0019 4878
w temacie przelewu należy wpisać imię i nazwisko uczestnika, drużynę, dopisek "obóz w Juszczynie, 01.08-21.08.2006)".
Po fakturę można zgłosić się do sekretariatu Hufca Częstochowa.
Nie odbędzie się żadne spotkanie na którym były by zbierane pieniądze.
3) Wszelkie dofinansowania załatwiają drużyny (drużynowi) we własnym zakresie, pisząc odpowiednie podanie do hufca lub w inny pokrętny sposób :-]
4) Jak ktoś nie ma legitymacji szkolnej to zabiję. Dopłata w pociągu osobiście...
5) A teraz coś przyjemniejszego.
Fabułą obozu jest przygoda w wiosce Galów, czyli ASTERIX I OBELIX!
Galowie (uczestnicy) przez 3 tygodnie będą rywalizować z Rzymianami (kadra) z Juliuszem Cezarem na czele (dh Marcin Strzeszyna). Przygód z pewnością nie zabraknie - będą uczty galów, wieszanie Kakofoniksa na drzewie i dźwiganie wodza Asparanoiksa na tarczy :-] :-]
Proponuję wybieranie sobie komiksowych imion!
6) Wszystkie pytania rodziców i swoje kierujcie do Palucha i do mnie (Ania Nowak - gg: 4256803; kom:663 433 619; e-mail:hjkgfg@poczta.onet.pl)
A Paluch jest popularny, to wszyscy mają do niego namiary
Więcej informacji (w tym dla osób, które zdecydowały sie jechać po upływie terminu wpłaty zaliczki) niebawem, czyli mam nadzieję jutro.